Seseorang itu tidak akan berkhayal jika dia sudah mengetahui.

Lihatlah juga di luar jendela hati ini agar pandangan lebih meluas.

Followers

Tuesday, October 16, 2012

Tidak Berkumpul Begini Selama Dua TahunAlhamdulillah lama tidak berjumpa dan bergambar sebegini maklumlah masing-masing ada tugas dan tanggung-jawab tersendiri.
Dari kiri; Nurhidayah bekerja di KL, Nursyuhadah belajar di UiTM Seri Iskandar, Ipoh, Ida, aku, Mohd Saiful Nizam kerja di Penang dan Muhammad Sobri baru balik dari Darul Mustafa Hadramaut, Yaman.

Semoga Allah SWT mengurniakan keberkatan, kemudahan dan kesejahateraan kepada keluarga kami. Itu diantara doa harianku selepas solat. Bergitu juga antum sekelian. Jenuh juga hendak mengurus keluarga kami ini. Anak-anak kami mempunyai keistimewaan dan kenenah yang berbagai. Semoga mereka dapat memahami segala yang telah kami lalui, susah senang dalam kehidupan ini.

Aku berharap mereka dapat meneruskan perjuangan aku yang sedikit dan tidak seberapa ini. Semoga tidak melupakan untuk berdoa untuk kami sentiasa. Amin

4 comments:

Maiyah said...

salam..
mmg prlu berkumpul
spya msing2 x ketinggalan
dlm mngeratkan perhubungan

hrusli61 said...

Thanks Maiyah kerana selalu follow. Semoga kau juga bahagia dan sejahtera bersama keluarga mu.

insan marhaen said...

Seperti juga ibubapa kita dulu yang menjaga kita adik beradik yang lebih ramai dari ini dan dalam suasana yang serba kekurangan pula..

Aina Shobri said...

semua dah besar panjang. hihi.
cepatnya masa berlalu.
teringat dulu masa main dengan Sobri sampai tumbuk2. :)